centrala termica Ariston Cares S

Cu totii ne dorim un stil de viata confortabil si un camin primitor. Atunci cand ne alegem locuinta, avem in vedere intotdeauna cateva aspecte: locatia, suprafata si numarul de camere raportate la membrii familiei, finisajele si mobilierul. Toate trebuie sa fie fix pe gustul nostru pentru a ne bucura de momente unice, traite impreuna.

Insa dincolo de aspect trebuie sa ne asiguram ca avem si un confort termic sporit, apa calda menajera oricand, ce vin cu un raport echilibrat intre cost si eficienta. Dar cum piata abunda de modele care de care mai promitatoare, alegerea unei centrale termice poate deveni o sarcina dificila pentru oricine. Iata ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona o noua centrala murala. 

Cum alegi centrala termica potrivita spatiului tau

Puterea centralei este un aspect extrem de important…poate cel mai important. De ce? Pentru ca exista riscul sa achizitionezi o centrala termica care sa aiba o putere mult prea mica pentru a acoperi nevoile spatiului tau generos si atunci cresc costurile si nici confortul termic nu este cel dorit. Mai mult, exista posibilitatea ca apa calda sa nu fie asa cum ti-ai dori. Pe de alta parte, nici achizitionarea unei centrale termice foarte mari nu este o idee foarte buna deoarece lucrul acesta se va reflecta in facturile si in costurile de functionare marite.

Pe langa suprafata locuintei trebuie sa tii cont si de numarul caloriferelor pe care le ai in casa iar daca numarul acestora este unul destul de mare, atunci este indicata, intr-adevar, o centrala termica mai puternica. Inainte de orice achizitie, citeste recomandarile producatorului si alege puterea si capacitatea centralei in functie de acest lucru sau apeleaza la experienta unui instalator care te poate ghida pas cu pas. 

Ce fel de centrala sa aleg: in condensare sau clasica?

Centralele in condensare au avantajul de a recupera o anumita cantitate de caldura din gazele arse, acest lucru traducandu-se printr-un consum mai mic, eficienta crescuta si costuri diminuate. Studiile arata ca factura ta va fi mai mica cu aproximativ 20%.

Spre deosebire de centralele traditionale, acestea in condensare emit mai putine noxe, ceea ce le face mai prietenoase cu mediul inconjurator, aerul din casa fiind mai curat deci mai sanatos pentru toata familia.

Propunerea noastra este noua centrala termica Ariston Cares S, potrivita pentru familii moderne, ce tin la bunastarea lor. 

De ce sa alegi noua centrala Ariston Cares S?

centrala termica Ariston Cares S

Aceasta este foarte usor de utilizat, avand un meniu intuitiv, prevazut cu butoane din silicon extrem de placute la atingere, afisaj electronic ce indica temperatura si manometru frontal.

Din punct de vedere tehnic, centrala termica Ariston Cares S vine cu noutati precum:

  • Prezenta unui senzor montat pentru evitarea supraicalzirii schimbatorului si a sistemului de evacuare;
  • In cazul unei deteriorari a senzorului de evacuare gaze pe afisaj va aparea eroarea 605, care dispare in momentul in care senzorul incepe sa transmita din nou valori normale;
  • In cazul unei temperaturii de evacuare mai mare de 133°C, centrala intra in eroare 101. Insa e bine de stiut faptul ca termosiguranta se poate schimba.
  • Are functie anti-inghet care se activeaza la temperaturi mai scazute de 8°C
  • Toata aparatura si echipamentele din gama S prezinta un grad de protectie electrica IPX5D. 

Care sunt diferentele intre Cares Premium si Cares S?

Pentru a face putin lumina intre aceste doua modele de centrale termice, este bine de stiut ca varianta Premium are schimbatorul din aluminiu iar Cares S din otel inox, acest lucru asigurandu-i o rezistenta mai mare in timp. Eficienta este crescuta, de la 92% la 93%, la ultima varianta, iar manometrul, daca la modelul anterior era pozitionat in partea de jos, la varianta actuala este pozitionat frontal.

Noul model va inlocui atat modelul Cares Premium, cat si Matis Condens. 

Avantajele centralei termice Ariston Cares S

Noile tehnologii ce stau la baza acestei centrale termice o fac alegerea potrivita pentru spatii de birouri, cladiri de dimensiuni mai mari si locuinte particulare iar printre avantajele pe care acest model le prezinta, putem mentiona:

  • Consum scazut, eficienta sporita
  • Afisaj intuitiv si usor de utilizat
  • Afisarea erorilor, astfel incat sa stii in orice moment daca centrala functioneaza in parametri normali sau nu
  • Nivel de zgomot redus, datorita unei noi structuri si a unui amortizor de zgomot optimizat
  • Are functie pentru aerisirea instalatiei
  • Tubulatura 25 m pentru 50 mm
  • Este prevazuta cu ventilator cu turatie modulara
  • Se bazeaza pe o tehnologie inteligenta ce anticipeaza necesitatea de energie ce urmeaza sa fie consumata, optimizand functionarea.

Pentru orice detaliu suplimentar, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri. Acestia te vor ghida spre o achizitie sigura si potrivita nevoilor tale.

Nu ezita sa ne contactezi la office@ucrom94.ro sau la telefon: Elena Georgeti – 0751 086 439 si Ana Buliga – 0721 400 555!