incalzitor-instant-electric

Cuprins:

  • Ce este un incalzitor instant de apa?
  • De ce sa alegi un incalzitor instant de apa?
  • Avantaje incalzitor electric Ariston Aures S Slim
  • Diferente intre un incalzitor de apa instant si un boiler electric

Vara, iarna avem nevoie de apa calda. Dar ce te faci atunci cand, spre exemplu, stai la bloc si nu ai parte, mai ales in lunile reci, de apa curenta calda sau stai in mediul rural si nu te poti spala cu apa din fantana sau de la pompa?

Daca montarea unei centrale termice nu intra in discutie din cauza costurilor mai ridicate sau pentru ca nu se mai incurajeaza montarea acestora la bloc, iar obtinerea avizelor este un proces anevoios, cea mai buna solutie devine achizitionarea unui incalzitor electric instant de apa.

Ce este un incalzitor instant de apa?

Incalzitoarele instant de apa au o capacitate mica de stocare a apei (1-3 litri) dar o rata mare de incalzire. Sunt „instantanee” in adevaratul sens al cuvantului, datorita caracteristicii lor de a furniza imediat apa calda.

Spre deosebire de boilerele traditionale ce au o capacitate ridicata de stocare a apei, incalzitoarele de apa instant nu dispun de un rezervor mare. Insa acestea incalzesc apa exact cand ai nevoie de ea, ceea ce ajuta la economisirea energiei, oferind, fara probleme, apa fierbinte necesara, fiind potrivite pentru familii mai mici.

De ce sa alegi un incalzitor instant de apa?

Cum un incalzitor de apa iti poate rezolva imediat problema apei calde, uneori te poti confrunta cu lipsa unui spatiu, mai ales ca majoritatea bailor de la bloc nu sunt foarte generoase. De aceea, cel mai bine este sa apelezi la o solutie de dimensiuni reduse, dar care sa fie si eficienta.

Ce ai zice de un incalzitor de apa instalat direct in dus?  Suna bine, nu-i asa? Astfel, te poti bucura de beneficiile unui boiler electric,dar fara sa fie mare si nepotrivit designului baii. Recomandarea noastra este incalzitorul de apa instant electric Ariston Aures S Slim.

Avantaje incalzitor electric Ariston Aures S Slim:

  • Acesta ofera o temperatura constanta;
  • Prezinta grad de protectie electrica IP25 si poate fi montat deasupra cazii sau in cabina de dus;
  • Are o eficienta energetica ERP A;
  • Exista posibilitatea reglarii puterii si a debitului pentru dusuri confortabile;
  • Are dimensiuni reduse si o forma compacta;
  • Se instaleaza foarte usor;
  • Nu necesita o mentenanta speciala.
incalzitor-electric-instant-de-apa-ariston-aures-s-slim-55-sh-eu-55-kw (1)

Acesta se conecteaza la un singur punct de consum, ori la dus sau la un alt robinet. 

Diferente intre un incalzitor de apa instant si un boiler electric

incalzitor-electric-instant-de-apa-ariston-aures-s-slim-55-sh-eu-55-kw

Daca te intrebi cand este mai potrivit sa achizitionezi un boiler sau un incalzitor instant de apa, iata cateva idei pentru a te ajuta sa iei decizia potrivita pentru casa ta.

Asa cum am mentionat si inainte, un incalzitor instant de apa ridica temperatura apei pe moment, fara a stoca apa, deoarece acesta are o capacitate mica. Un boiler electric are o capacitate mult mai mare, stocheaza apa la interior, dar necesita mai mult timp pentru a o incalzi.

Diferenta majora intre cele doua tipuri de aparate tine de design si performanta. Ambele furnizeaza apa calda, insa au functionalitati diferite.

Pretul unui incalzitor de apa este mult mai mic decat al unui boiler, mai ales daca acesta din urma are dimensiuni generoase. Incalzitorul poate fi montat in dus, boilerul are nevoie in general de un spatiu special, putin mai mare.

Incalzitorul instant de apa se conecteaza la un singur robinet sau dus, acest lucru fiind convenabil pentru o familie cu o singura baie. Insa, in cazul in care iti doresti apa calda si la bucatarie, ori la a doua baie, practic in intreaga gospodarie, atunci un boiler face fata cu succes acestei misiuni.

In concluzie, alegerea unui incalzitor de apa depinde de marimea gospodariei, de numarul membrilor familiei si de numarul punctelor de consum. O solutie buna, economica si, mai ales, rapida o reprezinta incalzitorul de apa instant electric Artiston AURES S SLIM.

Pentru intrebari suplimentare despre produse si comenzi poti lua legatura cu unul dintre consilierii nostri la numerele de telefon: 0751 086 439 si 0751 083 459 sau pe adresa de email: office@ucrom94.ro.