Verile incep sa fie din ce in ce mai calduroase, chiar caniculare in multe zone ale tarii noastre, iar daca atmosfera este fierbinte, automat si in casa devine tot mai greu de respirat. Mentinerea unei temperaturi adecvate in incinta locuintei este un lucru extrem de important pentru starea de sanatate, multe studii bazandu-se pe cum influenteaza acest aspect starea generala, dar si calitatea somnului. Daca avem un somn linistit, intr-o atmosfera potrivita, corpul nostru va face fata mult mai usor tuturor activitatilor zilnice.

Tehnologia tine pasul cu nevoile noastre, de aceea aparatele de aer conditionat disponibile pe piata nu mai reprezinta un lux pentru multi dintre noi, ci un must have pentru ca in case, nivelul de confort sa fie unul ridicat.

Vesti bune la inceput de vara: aparat AC Samsung AR35 R32 la SUPER OFERTA

Inceputul sezonului cald vine cu vesti bune pentru tine si familia ta. In perioada 01.06.2020-30.06.2020 te bucuri de OFERTA noastra speciala pentru aparatele de aer conditionat Samsung AR35 R32 la 9000 btu, 12 0000 btu, 18 000 btu si 24 000 btu.  Ne dorim ca vara aceasta sa fie una cat mai usoara in confortul casei tale, asa ca pe langa cei 10% reducere mai primesti inca 5% la finalizarea comenzii.

De ce aparatul de aer conditionat Samsung AR35 R32?

Beneficiile pe care le aduce achizitionarea unui aparat de aer conditionat Samsung sunt multiple. Pe langa un consum de energie redus datorat de tehnologia Digital Inverter prin care economisesti bani in fiecare zi de utilizare,  te bucuri de o ajustare rapida a temperaturii aerului din locuinta ta, aparatul avand modul de Fast Cooling ce functioneaza la cea mai rapida viteza a ventilatorului, pentru a atinge temperatura dorita in cel mai scurt timp si pentru o perioada mai indelungata.

Un alt beneficiu este reprezentat de posibilitatea aparatului de aer conditionat Samsung de a curata aerul din incapere prin intermediul Filtrului HD. Acesta este foarte eficient in captarea prafului, polenului, a sporilor de mucegai, dar si a particulelor de matreata a animalelor de companie, pentru ca tu si familia ta sa aveti un mediu de trai cat mai curat. In plus, te bucuri de o temperatura uniforma in intreaga incapere, functia de baleiere automata pe 2 directii controland automat directia fluxului de aer.

Calitatea somnului este importanta pentru clientii nostri pentru ca activitatile lor zilnice sa fie usor de gestionat, de aceea aparatul de aer conditionat Samsung introduce functia Good Sleep ce regleaza automat temperatura din timpul noptii pentru ca aceasta sa fie ideala pentru fiecare etapa a ciclului de somn.

Pentru eficienta sporita si pentru un randament ridicat al aparatelor de aer conditionat, in general, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • Asigura-te ca atat geamurile cat si usile sunt inchise;
  • Nu bloca cu nimic zonele de admisie si de evacuare ale aerului;
  • Verifica si curata periodic filtrele. Aceasta activitate este extrem de importanta. Daca acestea nu sunt curatate corect, aerul recirculat isi pierde din puritate.

Speram ca te-am convins, de aceea iti propunem oferta noastra speciala pentru aparatul de aer conditionat Samsung AR35 R32, pentru ca tu sa stai linistit si relaxat intr-o casa racoroasa pe toata perioada verii.  Intra pe www.ucrom.ro, adauga produsul in cos si bucura-te de EXTRA-REDUCERE!

Sursa foto: https://www.samsung.com/