Nu este niciodata un moment bun pentru a te lasa centrala balta, cu atat mai mult cu cat se apropie sezonul rece, incet-incet. Desi vremea s-a dovedit pana acum a fi mai mult decat generoasa cu noi, in decembrie nu ar trebui sa fim surprinsi de temperaturile scazute. Astfel, daca te afli in situatia de a schimba centrala, Ariston Cares Premium este o optiune potrivita. De ce? Pentru ca are cateva caracteristici remarcabile, ce pot cuceri chiar si pe cei mai pretentiosi cumparatori. In plus, in perioada urmatoare, aceasta are un PRET SPECIAL pe www.ucrom.rocentrala-termica-murala-in-condensare-completa-cares-premium-24ff (1) centrala-termica-murala-in-condensare-completa-cares-premium-24ff (2)!

Printre avantajele centralei termice Ariston Cares Premium putem aminti:

  • Faci economie la energie de pana la 35%;
  • Este prevazuta cu un amortizor de zgomot, astfel incat te poti bucura de confort sporit in perfecta liniste;
  • Are meniu intuitiv, usor de folosit si un afisaj LCD atragator;
  • Este dotata cu un nou protocol de comunicatie dezvoltat pentru a garanta managementul total;
  • Este usor de instalat.

Centrala termica in condensare Cares Premium de la Ariston este realizata in intregime in Italia, fiecare componenta este dezvoltata pentru a garanta o performanta de durata si eficienta ridicata, iar centralele sunt atent verificate si testate pentru a fi sigure pentru consumatori. Daca tot vorbim despre calitatea materialelor, trebuie mentionat ca acestea sunt dezvoltate pentru a se preta celor mai extreme conditii si pentru a putea garanta rezultate superioare timp indelungat.

Noul protocol de comunicatie dezvoltat ii garanteaza un management total, acesta ajustandu-si puterea pentru a mentine o temperatura optima a caminului la nivelul dorit.

Bineinteles, alegerea unei centrale se face dupa o analiza amanuntita si in functie de spatiul disponibil. Ariston Cares Premium 24 kW este potrivita pentru apartamente si locuintele pana in 200 mp ca suprafata. Dar nu uitati : la alegerea tipului de centrala trebuie sa se tina cont si de izolatia casei, nu doar de suprafata.

De ce este izolarea casei atat de importanta si ce legatura are cu alegerea centralei termice? Izolarea locuintei prezinta cateva avantaje pentru cresterea nivelului de confort la interior. In primul rand, se face economie la energie deoarece o izolatie corecta permite o pastrare mai buna a temperaturii constante iar pierderile de caldura sunt impiedicate in sezonul rece. Costurile la incalzire sunt reduse astfel. In al doilea rand, confortul este cu mult sporit atat vara dar mai ales iarna, cand permite centralei termice sa functioneze normal si nu neparat la capacitate maxima.

Ariston Cares Premium 24kW are dimensiuni reduse si este usor de montat insa, pentru ca este vorba despre o centrala pe gaz, aceasta trebuie instalata de o firma autorizata si este necesara autorizarea proiectului de catre un distribuitor de gaz. Ariston Cares Premium 24 kW este o centrala murala cu condensare completa, cu pompa complet modulanta ce maximizeaza performantele centralei si reduce consumul de energie electrica.