baterie bucatarie ferro

In orice tip de amenajare, detaliile sunt cele care fac diferenta si poate fi dificil sa gasesti produse care sa imbine perfect functionalitatea cu aspectul deosebit pe care il cauti. Spre exemplu, bateriile pentru bucatarie si baie sunt cele care pot aduce cu adevarat schimbari intr-o incapere. Sunt folosite de nenumarate ori pe zi, asadar trebuie sa fie rezistente si sunt mereu la vedere, ceea ce inseamna ca un aspect placut este de dorit.
Dar cum stii ce anume sa alegi, astfel incat sa nu fii nevoit sa le schimbi prea des? Micul nostru ghid te va ajuta sa decizi ce tip de baterie de baie si bucatarie ai nevoie si iti va oferi o privire de ansamblu asupra a tot ceea ce trebuie sa iei in considerare inainte de a cumpara acest gen de accesorii.
Cand te gandesti de cate ori pe zi deschizi si inchizi robinetul de bucatarie si robinetul de la baie incepi sa realizezi ca acestea sunt unele dintre articolele pe care le folosesti foarte des si, de aceea, trebuie sa fie rezistente. Insa, mai sunt cateva aspecte de luat in considerare inainte de a te decide asupra unui robinet de bucatarie sau robinet pentru cada sau lavoar precum: stilul, forma, finisajul si chiar debitul apei oferit.

Citeste si despre: Cum alegi un termostat potrivit pentru confortul familiei. Caracteristici si beneficii

Bineinteles ca ambele tipuri de robinete trebuie sa fie alese in contextul mai larg al amenajarii dar iata mai jos cateva elemente cheie de care trebuie sa tii cont atunci cand iti doresti sa gasesti cea mai buna varianta:

Bugetul disponibil

Este unul dintre detaliile importante de care trebuie sa tinem cont atunci cand achizitionam lucruri pentru casa. Totusi, cele mai ieftine optiuni nu reprezinta intotdeauna cele mai bune solutii si este important sa echilibrezi raportul intre calitate si pret. Exista mari sanse ca atunci cand cumperi un robinet ieftin sa fii nevoit sa il schimbi dupa doar cateva luni de la instalare. Acest lucru atrage dupa sine un nou cost de montaj si achizitia altui produs. In final, vei ajunge la concluzia ca ai platit mai mult decat daca luai decizia de a cumpara din start un produs de calitate, la un pret moderat. Iti recomandam sa tii cont de garantiile extinse ale produselor. In acest fel, chiar daca se strica, ai sansa de a primi altul la schimb.

Stilul de amenajare

Preferi un interior clasic sau unul contemporan, cu linii simple si curate? Oricare ar fi stilul preferat, piata este destul de ofertanta si, cu siguranta, poti gasi produse care sa te incante si vizual, nu numai functional. Bateriile in stil clasic au de obicei doi robineti, unul de apa calda si altul de apa rece, iar cele moderne au un singur robinet pentru pornirea si oprirea apei dar si pentru reglarea si ajustarea temperaturii acesteia.

Functionalitate

Bateriile sanitare sunt folosite de foarte multe ori. Spre exemplu, la bucatarie folosim bateria pentru a umple oalelele cu apa pentru gatit, pentru prepararea cafelei si ceaiurilor, pentru spalat vasele, pentru curatarea alimentelor si pentru mentinerea curateniei in bucatarie, la modul general. La baie, utilizam robinetul de la lavoar pentru spalatul mainilor, iar cel de la cada si dus pentru igiena personala. Exista persoane care prefera baterii ce se deschid in mod conventional, altii prefera stilul modern. Indiferent de model, este bine sa optezi pentru unele care gasesc rapid acel echilibru potrivit de apa calda si rece.
Modelele mai noi de baterii de bucatarie care se bucura de un succes mare sunt cele care sunt prevazute cu un comutator cu doua functii: pentru un jet puternic si dus. Astfel, poti alege care ti se potriveste in diferite situatii si le poti schimba intre ele cu usurinta.

Finisajele

Pentru un aspect unitar finisajele conteaza foarte mult. Bateriile clasice sunt cromate, se curata deseori foarte simplu si sunt rezistente. Se potrivesc de minune cu o chiuveta din inox. In mare voga acum sunt si bateriile cu aspect mat si reprezinta o solutie potrivita pentru cei ce nu sunt adeptii unor robineti cu aspect lucios. Insa, in ultimii ani, castiga tot mai mult teren bateriile de bucatarie flexibile, in diferite culori, de la bej, verde, galben si pana la negru mat. Acestea sunt usor de utilizat, au inaltime reglabila, arata foarte bine si pot fi asortate cu restul bucatariei, oferind in acelasi timp si confort la utilizare.

Citeste si despre: Tot confortul in baia de acasa. Cele mai bune oferte de radiatoare portprosop

Recomandari baterii sanitare Ucrom.ro

Ne place sa ne adunam in portofoliul nostru numai produse de calitate superioara si acesta este si motivul pentru care putem oferi sugestii in cunostinta de cauza. Cand vine vorba despre baterii de bucatarie si baterii de baie, avem cateva modele pe care le recomandam cu caldura, oricand. De ce? Pentru ca acestea sunt realizate din materiale de calitate ridicata, atent finisate, sunt practice, usor de montat si de folosit. In plus, bateriile Ferro vin intr-o multime de culori care, cu siguranta, vor anima bucataria si vor atrage toate privirile.

Baterie bucatarie Ferro Zumba

baterie-flexibila-ferro

Ferro Zumba este o baterie de bucatarie cu pipa flexibila, disponibila in mai multe culori. Aceasta permite o utilizare din diferite unghiuri si distante, si are la baza un comutator pentru o schimbare usoara a fluxului apei: jet puternic si dus. Jetul este schimbat prin simpla rotire a varfului pipei.
Datorita flexibilitatii sale, aceasta permite spalarea vaselor de dimensiuni mai mari sau chiar a chiuvetei intr-o maniera usoara, fara efort din partea utilizatorului.
Bateria de bucatarie Ferro Zumba are un cartus ceramic incorporat iar daca doresti sa ii schimbi culoarea, este suficient sa inlocuiesti doar pipa flexibila si nu intreg robinetul.

Baterie bucatarie Ferro Zicco Black

baterie-bucatarie-ferro-zicco-black-cu-pipa-inalta
Bateria de bucatarie Ferro Zicco este eleganta, inalta, cu forme diafane iar forma moderna o face usor de incadrat in decorurile contemporane, fiind o alegere potrivita pentru persoanele ce prefera minimalismul ca stil de amenajare. Aceasta are cartus ceramic si are o montare cu un singur orificiu.

Baterie lavoar Ferro Zicco Black

baterie-stativa-lavoar-ferro-zicco-black

Cat de bine se potriveste acest model intr-o baie moderna, nu-i asa? Finisajul negru mat ii confera o eleganta aparte si se va face cu siguranta remarcata in orice baie. Bateria de lavoar Ferro Zicco este fiabila, accesibila si se bucura de o estetica deosebita. In plus, poate fi asortata cu un radiator portprosop negru mat, pentru un aspect uniform.

Citește și despre: Cum sa te bucuri de apa calda imediat. Avantajele unui incalzitor de apa electric

Uneori nu este greu sa gasesti toate calitatile intr-un singur produs daca stii unde si ce anume sa cauti. Indiferent de nevoile tale, la Ucrom gasesti articole sanitare si accesoriile necesare pentru ca tu sa te bucuri de produse de top, usor de utilizat si, mai ales, rezistente. Ia legatura cu noi prin email: office@ucrom94.ro sau la numarul de telefon: 0751 086 439!