Inceputul de an reprezinta pentru multi dintre noi un moment in care ne punem cap la cap planurile, gandurile si asternem pe hartie ce ne lipseste si ce am vrea sa achizitionam in urmatoarea perioada. Ianuarie si februarie sunt luni ce abunda in oferte, asadar sunt momente perfecte pentru a ne face un upgrade la casa. La Ucrom.ro oferim, pe langa preturile reduse, si un sistem de cumparare in rate, prin TBI Credit.7ff65cdf87154dcc0075cea491881def6b576331_TBIC_banner_1050_550

Usor de obtinut, cu aprobare rapida si urmand doar trei pasi simpli, puteti cumpara acum orice, de la aparate de aer conditionat, centrale termice, boilere, radiatoare, sisteme solare si accesorii pana la vase de expansiune. Se aproba in doar 10 minute iar tot procesul este digitalizat. Cum? TBI pune la dispozitia clientilor Ucrom cel mai rapid proces de aprobare de pe piata, un live chat in cazul in care aveti nevoie de ajutor pentru a finaliza cumparaturile. Intreaga documentatie este semnata electronic iar verificarea la ANAF si in Biroul de credite se fac live.

Gama de produse pe care o gasiti pe Ucrom.ro este foarte generoasa, oferindu-va constant promotii si preturi foarte bune la tot ce tine de accesorii pentru instalatii, sisteme de incalzire si climatizare.

In cazul in care aveti nevoie de o centrala noua, Ariston Clas One – 24 KW este o alegere buna, fiind adaptabila pentru orice tip de instalatie. Aceasta iese in evidenta cu designul inovator, dimensiunile compacte ce ii permit sa fie amplasata chiar si in spatii inguste.

Centrala termica Ariston Clas One este dotata cu un nou schimbator de caldura XtraTech™ din otel-inox, patentat Ariston pentru un transfer de caldura sporit.

Clas One se mai remarca si prin confortul maxim pe care il ofera si consumul minim, acest lucru permitandu-va sa faceti economii reale pe termen lung.

Ecranul si sistemul interior inteligent va vor asigura ca faceti cea mai buna alegere. La inceput de an, acesta beneficiaza de PRET REDUS pe Ucrom.

Mai multe informatii tehnice despre aceasta puteti citi aici!

Pentru cei care sunt in cautarea unor radiatoare ce au un raport pret-calitate bun, radiatoarele Airfel sunt recomandarea noastra, fiind extrem de fiabile. Radiatorul compact este prevazut cu placi de incalzire profilate si cu elemente de convectie cu protectii laterale si protectii superioare tip gratar. Sunt realizate din tabla de otel de calitate superioara si rezista la o presiune maxima de 10 bari.

radiator-airfel-33-600-1800-panou-din-otel

Radiatoarele Airfel au un aspect modern, minimalist pentru a se putea incadra perfect in orice camera. Pentru dimensiuni, preturi si alte detalii tehnice puteti intra aici.

In cazul in care va doriti totusi radiatoare cu aspect deosebit care sa devina protagonistele caminului dvs, Irsap propune o gama larga de calorifere decorative iesite din tipare. Colorate, inalte, joase, moderne sau cu aspect clasic, cu finisaje deosebite, radiatoarele Irsap reprezinta o alegere inspirata.

Proiectarea produselor Irsap a fost dintotdeauna orientata catre protejarea mediului inconjurator si spre economisirea energiei. Formele deosebite ale acestor radiatoare sunt realizate cu tehnologia laser, imbinand simplitatea cu esteticul, transformandu-le in adevarate piese de design.

radiator-tubular-din-otel-tesi3-h1000

radiator-sax-1800-vertical-orizontal