Iarna are farmecul ei aparte si, indiferent de cat de mult scade mercurul in termometru, tot ne este draga. Acest anotimp ne cucereste diferit. Pe unii cu zapada alba, pe altii cu sarbatorile si toata agitatia specifica iar altii o asociaza cu serile calde si confortabile acasa, cu o cana de ceai fierbinte in mana.

Insa, uneori, centrala te poate lasa balta fix cand iti este lumea mai draga si tot farmecul este inlocuit cu stres, panica si cheltuieli suplimentare. Stim cat de dificil este sa te hotarasti la un model anume, care sa fie si calitativ, si accesibil ca pret si cu garantie mare.

Ariston reuneste toate aceste cerinte intr-o singura centrala: Clas One 24 kW.

Ce ofera centrala termica murala in condensare Clas One?

  • Are ecran tactil
  • Este prevazuta cu schimbator de caldura XtraTech™ exclusiv, pentru o performanta maximizata in timp
  • Are un design compact, ce o face usor de integrat in orice spatiu
  • Este compatibila cu termostatul Wi-FI CUBE S NET. Acesta permite conectarea la aplicatia Ariston NET
  • Prezinta sisteme pentru optimizarea performantelor, cum ar fi cel de aprindere cu control automat al arderii si adaptabilitate la gaz.

Centrala termica in condensare Ariston Clas One prezinta doua functii extrem de importante:

  • FUNCTIA CONFORT care permite livrarea mai rapida a apei calde in doua moduri: COMFORT PLUS MODE (ofera apa fierbinte in doar 5 secunde) si COMFORT MODE (apa ramane calda pentru 30 de minute de la ultima utilizare)
  • FUNCTIA AUTO care ofera un maxim de confort si eficienta energetica. Astfel puteti face economie deoarece centrala tine cont de conditiile de mediu si de nivelul necesar de performanta.

centrala-ariston-clas-one-24-kit-de-evacuare-inclus-si-termostat-digital-wireless-programabil-logictherm-c7rf-inclus

Adaptabila pentru orice tip de instalatie, Ariston Clas One este o centrala murala in condensare, pe gaz, ce exceleaza la capitolul performanta si eficienta. Aceasta are un ecran LCD cu meniu intuitiv cu ajutorul caruia se pot seta functiile si temperatura dorita. Este proiectata pentru a putea fi integrate si alte componente ale sistemului, prin intermediul protocolului de comunicare Bus Bridgenet®.

centrala-ariston-clas-one-24 (1)

Schimbatorul de caldura Ariston XtraTech vine cu cateva avantaje ce permite centralei Ariston Clas One sa se remarce fata de alte branduri de pe piata:

  • Aceasta este o solutie exclusiv oferita de catre Ariston
  • Pierderile de sarcina sunt mult mai mici, asigurand astfel un debit mai ridicat in instalatii
  • Sectiunea tevilor din schimbatorul de caldura a fost marit cu 142%

In functie de dimensiunea caminului, poti opta pentru una din cele trei variante propuse de Ariston de: 24 kW, 30 kW si 35 kW.

Detalii tehnice suplimentare poti gasi AICI si AICI.

Pana pe 01 decembrie 2018, pe ucrom.ro, beneficiezi de un DISCOUNT DE 16% la centrala termica Ariston Clas One 24kW + kit de evacuare inclus + termostat digital wireless programabil Logictherm C7RF si EXTRAGARANTIE ARISTON de 5 ani.

Cumpara acum!

Pe www.ucom.ro te asteptam si cu alte produse performante, precum caloriferele Airfel sau Global, la super preturi, pentru a te bucura de o iarna confortabila si calduroasa.