calorifer_decorativ

Atunci cand ne mutam intr-o casa noua sau o redecoram pe cea existenta, ne place sa aducem intotdeauna lucruri noi, diferite de cele cu care ne-am obisnuit. Alegem o canapea noua, piese de mobilier, lustre și lampadare insa, in intreg ansamblul trebuie sa se regaseasca si radiatoare atractive, ce vor face pereche cu elementele de decor. Daca pana nu demult modelul caloriferelor era uniformizat, acum exista posibilitatea alegerii unor radiatoare decorative care sa atraga toate privirile, mai ceva ca un tablou.

Cum alegi un calorifer pentru caminul tau

Cand achizitionezi un radiator, trebuie sa tii cont de cateva detalii care te vor ajuta sa economisesti bani atat pe termen scurt cat si pe termen lung, precum:

  1. Dimensiunea camerei in care acesta va fi amplasat. Nu orice calorifer se potriveste oriunde. Numarul elementilor trebuie ales in functie de marimea camerei, astfel te asiguri ca iarna acesta isi face treaba cu brio si incalzeste eficient. Vorbeste cu un specialist inainte pentru a te indruma exact in aceasta privinta!
  2. Materialul din care este realizat. De ce conteaza? Pentru ca unele retin si trasmit mai bine caldura decat altele, unele materiale sunt mai corozive si pot aparea scurgeri de apa in viitor. Daca materialul este un conductor bun, caldura se pastreaza mai bine la interior si poti face economie la energie si bani in anotimpul rece.
  3. Aspectul conteaza foarte mult. Acesta trebuie să fie in acord cu restul casei, sa contribuie la un tablou vizual perfect inchegat. Pentru nostalgici, exista intotdeauna varianta unui radiator din fonta, cu detalii atent lucrate, masiv insa pentru cei ce sunt adeptii unui stil modern, urban si contemporan, caloriferele decorative de la Irsap sunt varianta cea mai buna.

 

De ce sa alegi un radiator decorativ Irsap?

Radiatoarele decorative Irsap se bucura de o apreciere la nivel mondial datorita calitatii sale imbinate cu designuri atragatoare, cu linii si forme bine gandite de catre designerii brandului italian. Potrivite pentru orice camera, de la bucatarie, living, dormitor si pana la baie, acestea pot avea modele minimaliste, ce le permite sa fie integrate cu succes intr-un decor subtil sau, dimpotriva, pot fi surprinse in culori vii, puternice si vibrante.

Create in ideea de a salva spatiu, modelele ce se regasesc in gama Irsap pot fi dispuse pe orizontala sau pe verticala, dupa dorinta si decorul casei.

Radiatoare verticale Irsap

Acestea reprezinta o alternativa creativa la vechile si banalele calorifere. Daca nu ai o camera foarte generoasa, atunci acestea nu ocupa mult loc, lasand loc si pentru ceva mobila. Alese in culori puternice, pot deveni chiar ele adevarate elemente de decor.

Radiatoare orizontale Irsap

Cele mai uzuale, caloriferele dispuse pe orizontala sunt prezente in diverse dimensiuni, sunt foarte eficiente din punct de vedere termic, rezistente si usor de curatat si intretinut.

Radiatoare port-prosop Irsap

Acestea indeplinesc mai multe functii, atat cea de incalzire a camerei, decorativa cat si cea de uscator pentru prosoape. Caloriferele port-prosop pot avea diverse dimensiuni, nu ocupa mult spatiu si te vor cuceri imediat cu formele lor bine gandite.

Despre Irsap

Compania italiana Irsap se aliniaza la noile cerinte in materie de confort termic, punand accentul pe eficienta dar si pe economisirea energiei. La baza produselor Irsap stau ideile unor designeri ce imbina perfect notiunea de design contemporan, cu functionalitatea si respectul pentru mediul inconjurator.

Inca de la infiintare, in anul 1963, compania graviteaza in jurul unui cuvant “inovatie”, depasindu-si limitele in permanenta, descoperind noi trenduri, modele, intelegand ca un radiator nu trebuie cumparat numai pentru a incalzi un spatiu ci si pentru a-l decora. Astfel, cu fiecare colectie lansata pe piata, Irsap si-a imbogatit portofoliul cu forme, culori si functii noi.

Radiatoarele se adreseaza unui public ce pune accent pe calitate si inovatie, un public ce nu se multumeste cu putin ci isi doreste ce este mai bun pentru confortul caminului sau. De aceea, Ucrom isi alege strategic furnizorii si doreste sa vina in intampinarea acestor nevoi, oferind flexibilitate atat in ceea ce priveste personalizarea acestora cat si financiara.

Verifica aici modele inovatoare, alege dimensiunile dorite, culorile si noi, la Ucrom, te putem ajuta cu personalizarea acestora in functie de nevoile tale si cu oferirea unei variante optime pentru finantare in functie de cantitatea dorita.

Ce trebuie sa stii:

Intr-cat radiatoarele Irsap sunt produse si vopsite dupa dorinta fiecarui client in Italia, livrarea se face in decurs de 6-8 saptamani de la lansarea comenzii iar la orice comanda se percepe un avans de minim 30% din suma finala. In cazul in care ai nevoie de detalii suplimenatre privind radiatoarele decorative Irsap, ne poti contacta pe email office@ucrom94.ro sau poti lua legatura cu unul din consultantii nostri: Elena Georgeti – 0751 086 439 si Ana Buliga – 0721 400 555.

Cu drag iti stam la dispozitie, zi de zi!