ucrom_25_ani

Oamenii sunt diferiți, iar viziunea fiecăruia despre cum ar trebui să fie lucrurile este unică. Noi suntem norocoși – norocoși că echipa Ucrom este formată din membri care văd lucrurile cu aceeași ochi, coechipieri care luptă pentru același scop.

Suntem tineri, nu demult trecuți de vârsta majoratului – avem doar 25 de ani!

Fiecare etapă de dezvoltare a unei afaceri este, nu am spune grea – ci diferită, plină de necunoscute, iar motorul acesteia este echipa. Singurul lucru ce încheagă o familie este efortul comun în îndeplinirea aceluiași scop. În cei 25 de ani am învățat să punem accent pe lucrurile care contează cu adevărat – toleranță, perseverență și… responsabilitate.

Angajații Ucrom sunt persoane de nădejde, piese de puzzle care întregesc imaginea companiei noastre. Fiecare are rolul său, și fiecare depune efort sustenabil și pasiune în ceea ce face – suntem siguri de asta pentru că altfel nu am fi aici! Am învățat să fim toleranți unii cu ceilalți, oamenii sunt perfecți în imperfecțiunea lor – la fel și companiile. Micile greșeli nu pot fi altfel decât constructive.

Nu suntem lăudăroși de fel, însă nu putem să nu vorbim despre calitățile celor ce au contribuit la mica noastră familie de astăzi. 25 de ani nu au trecut ușor, dar nici nu au fost o corvoadă. Niciun lucru nu pare imposibil și nicio problemă nu este fără rezolvare atunci când fiecare speră, crede și pune o parte din el în crearea unei povești – o poveste a noastră. Într-adevăr, putem face o mulțime de lucruri pe cont propriu, dar imaginați-vă cât de ușor se poate schimba lumea (lumea noastră de business) când sunt mai mulți care cred în ea?!

Nu am fi prea multe fără cei care au nevoie de noi. Suntem recunoscători clienților noștri care ne răsplătesc cu încrederea și fidelitatea pe care ni le acordă – exigențele și preferințele acestora ne fac să vrem să fim (și să devenim, sperăm noi) din ce în ce mai buni.

Ar fi multe de spus despre parcusul echipei Ucrom și pe atât de multe mulțumiri de făcut, însă cum v-am spuns, nu prea suntem lăudăroși și o să vă lăsăm pe dumneavoastră, viitori clienți, colaboratori sau de ce nu, angajați să faceți parte din povestea noastră. Avem 25 de ani… și încă atâtea de făcut!

IMG_20191218_222845 aniversare_ucrom