Parca ti-ai dori ca, anul acesta, venirea caldurii sa nu te mai ia prin surprindere si sa fii echipat cu un aer conditionat performant, care este gata sa faca fata si celor mai toride zile. Pentru ca reprezinta o investitie pe termen lung, acesta trebuie sa fie eficient, la un pret accesibil si sa iti sporeasca gradul de confort din camin, indiferent ca locuiesti la casa sau apartament.

Achizitionarea unui aparat de aer conditionat in extrasezon poate prezenta cateva avantaje.

In primul rand, preturile sunt reduse de obicei. Spre exemplu, aparatul de aer conditionat Midea Prime se gaseste pe ucrom.ro cu -10% REDUCERE in aceasta perioada. Pentru instalatorii de aparate de aer conditionat nu este o perioada prea aglomerata si ai sanse sa fie instalat mai repede si mai ieftin, spre deosebire de perioada calda cand poate dura chiar si cateva saptamani pana gasesti pe cineva disponibil. 

La ce sa fii atent atunci cand cumperi un aparat de aer conditionat?

Cu siguranta nu iti doresti un aparat de AC care sa te faca sa primesti cu emotii factura de la curent. Un consum redus, combinat cu un sistem de racire rapid si performante ridicate reprezinta ecuatia perfecta.

Spre exemplu, aparatul de aer conditionat Midea Prime 32 reprezinta o alegere optima, mai ales pentru ca prezinta cateva elemente diferentiatoare:

  • Are un aspect minimalist si ergonomic, fiind usor de integrat in orice tip de interior. Unitatea centrala prezinta un design la care s-a lucrat cu atentie, liniile sale amintind de undele formate de ocean;
  • Are integrata tehnologia Inverter Quattro, ce permite aparatului sa actioneze rapid, eficient, avand un compresor puternic si performant. Este foarte important de mentionat faptul ca aparatele de aer conditional Midea Prime pot genera caldura chiar si la o temperatura de -32 grade Celsius si pot mentine aerul rece dintr-o incapere chiar si atunci cand afara sunt peste 60 grade Celsius.
  • Ofera o economie de pana la 60% a energiei in timpul somnului, prin modul IEco;
  • Freonul utilizat, de tip R32, este mult mai prietenos cu mediul decât cel obisnuit, reducand impactul asupra acestuia cu peste 56%, comparativ cu un produs cu R-410A. Deoarece  R32 are o densitate scazuta, consumul este redus considerabil. Este usor de reciclat deoarece este un agent frigorific monocomponent. midea-prime-panel

Midea Prime: un aparat de aer conditionat SMART  

Uita de setarile complicate! Midea Prime prezinta cateva extra optiuni care permit economisirea energiei si o utilizare extrem de facila. Utilizatorul are posibilitatea de a seta puterea furnizata de unitate, alegand una din cele 3 trepte de functionare: 50, 70 sau 100%. Iar pentru persoanele sensibile la anumite temperaturi, Midea Prime prezinta functia FOLLOW ME ce permite aparatului sa regleze temepratura ambientala in functie de preferintele utilizatorului.

Fluctuatiile de temperatura pot sa afecteze gradul de confort resimtit intr-o incapere insa gratie tehnologiei de confort fara trepte GA, se asigura pastrarea temperaturii de confort constanta.

Un alt avantaj al acestui tip de aer conditionat o reprezinta functia de auto-clean care iti permite sa economisesti timp si banii destinati pentru mentenanta. Aceasta functie te ajuta sa te bucuri de un aer reciclat, curat, fara praf si daunator sanatatii, mai ales ca prezinta doua tipuri de protectie: un filtru anti praf si un filtru catalizator ce elimina compusii organici volatili, filtrand gazele nocive si mirosurile neplacute.

Aparatele de aer conditionat Midea Prime sunt produse de inalta calitate, care imbina inalta tehnologie cu designul minimalist si utilizarea optima a energiei, pentru a asigura o experienta cat mai confortabila utilizatorului.aparat-aer-conditionat-midea-prime-r32-18000-btu (2)

Nu uita: in aceasta perioada, aparatul de aer conditionat MIDEA PRIME are 10% DISCOUNT  pe www.ucrom.ro!

Pentru consiliere in vederea cumpararii celui mai bun aparat de AC, poti apela cu incredere la unii din specialistii nostri in vanzari!