centrala termica vaillant

centrala termica vaillant vu-2165-7 green iq ecotec exclusiveGrija pentru mediul in care traim este sustinuta, din ce in ce mai mult, si de marile companii producatoare de echipamente tehnologice care militeaza pentru un confort sporit dar cu emisii poluante si costuri reduse. De la producatorii de masini si pana la cei de aparatura electrica, electrocasnica si termica toti vor sa castige increderea cumparatorilor prezentand atuuri atat pentru consumatorul final cat si pentru mediul inconjurator, punand accentul pe sustenabilitate si eficienta.

De curand, Vaillant a lansat gama Green IQ, marcand astfel un moment important in istoria companiei care a luat nastere in 1874, avand un scop precis: acela de a revolutiona standardele sistemelor de incalzire.

Denumirea de Green IQ doreste sa transmita faptul ca se poate sustine naturalul, firescul intr-un mod inteligent, fara preturi exorbitante ci dimpotriva cu o maximizare a raportului eficienta-cost. Criteriile acestui nou concept sunt foarte stricte, Vaillant setand astfel niste standarde exemplare in domeniul sistemelor de incalzire.

Ce face Gama IQ atat de diferita?

Aceasta se bazeaza pe o interfata universala pentru extindere ulterioara a sistemului de incalzire, tehnologia de operare si control este inteligenta si extrem de intuitiva, compatibilitate WiFi/WLAN, vine impreuna cu o aplicatie mobila gratuita si diagnosticarea se poate face de la distanta, gratie unui sistem de management smart. La toate aceste calitati se adauga, bineinteles, eficienta energetica.

Conectivitatea inteligenta ajuta utilizatorii sa-si seteze de la distanta temperatura ideala, iar interfetele integrate permit anexarea sistemelor hibride. O mare parte din materialele folosite la fabricarea produselor Green IQ sunt reciclabile iar produsele ecoTEC exclusive pot functiona chiar si cu 100% gaz natural bio.

Noua Gama IQ se gaseste la Ucrom 

Pentru ca dintotdeauna misiunea noastra a fost sa oferim consumatorilor numai produse de o calitate superioara, avem placerea de a va prezenta  noile produse din portofoliul nostru din gama Vaillant Green IQ, care poate fi descoperita aici:

Cu ce vine nou aceasta gama?

  • Centralele ecoTEC exclusive sunt prevazute cu schimbator de caldura ExtraCondens conceput special pentru preincalzirea apei, inainte ca aceasta sa ajunga in schimbatorul de caldura in placi. Setul de spire suplimentare regasit in schimbatorul principal este pozitionat astfel incat temperatura gazelor natural reziduale sa fie utilizata intr-un proces eficient.
  • Spre deosebire de centralele traditionale, ecoTEC exclusive utilizeaza atat energia furnizata cat si caldura latent de vaporizare pentru un randament cat mai bun. Energia extrasa este redirectionata in circuitul de incalzire. Schimbatorul de caldura are rolul de a permite cazanului sa reaceasca aburii, energia rezultata fiind folosita la preincalzirea apei reci.
  • Transferul termic de inalta eficienta este asigurat de cateva elemente, cum ar fi placa deflectoare aditionala, designul compartimentului aditional si, bineinteles, fluxul de caldura.
  • In urma testelor efectuate, s-a inregistrat o crestere a eficientei anuale in producerea apei calde menajere de pana la 8%, impactand pozitiv si intr-un mod direct consumul de energie electrica al utilizatorilor.
  • In urma procesului de ardere se realizeaza o analiza permanenta a gazelor emise
  • Informatiile catre vana de gaz sunt transmise de catre senzorul All-gas
  • La punerea in functiune, configurarea se face automat, la fel si ajustarea gazului in cazul schimbarii tipului de gaz utilizat, fara sa necesite o punere in functiune ulterioara.
  • Indiferent ca aveti o instalatie prin pardoseala, cu radiatoare sau mixta, acest gen de centrala in condensatie consuma mai putin gaz decat echivalentul ei traditional, asadar si costurile sunt reduse.

 

Centrala termica Vaillant VU 216/5-7 Green IQ ecoTEC exclusive 

SPECIFICATII TEHNICE INCALZIRE:

  • Consumul de combustibil: 2,6 m3/h (gaz natural G20); 1,88 kg/h (gaz lichefiat G30, G31)
  • Debit de apa calda: in functie de capacitatea boilerului ales.
  • Centrala este recomandata pentru incalzirea unor suprafete de pana la 180 mp,la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

Centrala termica Vaillant VU 276/5-7 Green IQ ecoTEC exclusive

SPECIFICATII TEHNICE INCALZIRE:

  • Consumul de combustibil: 2,6 m3/h (gaz natural G20); 1,88 kg/h (gaz lichefiat G30, G31)
  • Debit de apa calda: in functie de capacitatea boilerului ales.
  • Centrala este recomandata pentru incalzirea unor suprafete de pana la 220mp,la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

 Centrala termica Vaillant VUW 356/5-7 Green IQ ecoTEC exclusive

SPECIFICATII TEHNICE INCALZIRE:

  • Consumul de combustibil: 3,5 m3/h (gaz natural G20); 2,54 kg/h (gaz lichefiat G30, G31)
  • Debit de apa calda: 30K – 16,9 l/min
  • Centrala este recomandata pentru suprafete de pana la 230 mp,la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.