Se apropie sezonul rece si ar trebui sa ne pregatim casa pentru temperaturile mai scazute. Dar cum ofertele sunt nenumarate pe piata, cum stim ce este mai potrivit pentru locuinta noastra? Alegerea unei centrale termice potrivite pentru suprafata casei, la fel si alegerea unor radiatoare care sa faca fata si celor mai reci zile nu este o sarcina tocmai usoara. La Ucrom.ro am pregatit pachete speciale pentru garsoniere si apartamente de 2, 3 si 4 camere ce se bucura de un DISCOUNT de pana la 8%. Pachetul de incalzire contine o centrala termica Ariston Cares Premium 24 KW, radiatoare din otel Airfel ce se bucura de 12 ani garantie, calorifer de baie tip portprosop fabricat in Italia si toate accesoriile de montaj incluse.

Centrala termica Ariston Cares Premium 24 KW – raport excelent calitate-pret

Brandul Ariston este recomandat ca fiind specialistul mondial in produse de incalzire, oferind clientilor sai solutii pentru un confort ridicat prin produse ce au performante avansate, calitate de durata si un design placut, italian. La baza centralelor ce poarta semnatura Ariston stau intotdeauna cele mai bune tehnologii, clientii bucurandu-se de economii atat la intretinerea cat si la inlocuirea componentelor dar si la facturile de electricitate.

Indiferent de modelul de centrala ales, performantele Ariston se vor regasi cu siguranta. Centrala termica Ariston Cares premium 24 kW reprezinta un echilibru perfect intre confort si eficienta, deoarece aceasta are la baza tehnologia de condensare de inalta eficienta, centrala ajustandu-si puterea pentru a mentine temperatura ambientala potrivita. pachet-termic-avantaj-apartament-3-camere (4)

Avantajele centralei termice Ariston Cares Premium 24 kW:

  • Datorita amortizorului de zgomot, centrala este foarte silentioasa. Acest lucru este extrem de important deoarece nu deranjeaza persoanele ce locuiesc in casa;
  • Cu acest tip de centrala poti economisi energie pana la 35%. Convenabil, nu-i asa?
  • Centrala are dimensiuni reduse, astfel incat ea poate fi instalata si in locuri mai putin generoase;
  • Noile modele permit o instalare in locuri partial protejate dar si conversie GPL;
  • Centrala are afisaj LCD si un meniu usor de utilizat.

Sigure, centralele termice Ariston sunt atent testate pentru a asigura eficienta sporita, calitatea si siguranta. Mai mult, materialele sunt foarte rezistente si dezvoltate in conditii extreme de lucru pentru a garanta rezultate excelente. Cares Premium a fost testata in conditii de functionare de pana la 11.000 ore.

Radiatoarele din otel Airfel – incalzire eficienta

O centrala termica performanta face echipa buna cu radiatoarele potrivite, precum cele de la Airfel. Realizate din otel de calitate ridicata, cu grosimea de 1.25 mm, radiatoarele ofera o rezistenta mare la presiuni ridicate, acestea fiind testate in fabrici la presiuni de 13 bari. Linia de fabricatie este complet automatizata si respecta toate normele europene in domeniu, lucru ce asigura clientii ca achizitioneaza un lucru de calitate, performant si rezistent in timp. In plus, caloriferele Airfel sunt vopsite in camp electrostatic pe baza de fosfat de zinc pentru a face fata la coroziune si impact.

  Caloriferele din otel Airfel au o putere calorica mare datorita convectorilor si a distantei optime la care acestia au fost amplasati, radiatoarele putand functiona chiar si la o temperatura maxima de 120 grade Celsius.

In completarea acestor radiatoare, pachetul contine si un calorifer portprosop Atos, realizat in Italia, ce are profil din otel de calitate superioara. Pachetul avantajos contine si setul de robineti necesari si un termostat wireless.

Toate pachetele de incalzire Bonus se regasesc pe Ucrom.ro, unde pot fi configurate dupa necesitati si dorinte. Pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri o experienta unica la cumparaturi, asiguram asistenta la achizitionarea acestor pachete de incalzire. In acest sens puteti lua legatura cu consultantul de vanzari on-line Elena Georgeti – 0751 086 439, elena@ucrom94.ro.

pachet-termic-avantaj-apartament-3-camere pachet-termic-avantaj-apartament-3-camere (3) pachet-termic-avantaj-apartament-3-camere (1)