Se spune ca oamenii gospodari isi fac iarna car si vara sanie. Ghidandu-ne dupa aceasta vorba veche, pentru a nu va prinde vremea rea total nepregatiti din punct de vedere termic, am pregatit la Ucrom o multime de pachete de incalzire avantajoase care au EXTRA DISCOUNT de 5% in perioada 01 – 31 august 2019.

In functie de spatiul de care dispuneti, am creat pachete termice promotionale specifice pentru garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere astfel incat raportul calitate – pret sa fie unul cat mai convenabil si potrivit. Toate pachetele termice beneficiaza de transport gratuit iar centrala termica Ariston Clas One 24 kW are si kitul de evacuare inclus.

Pe langa pretul promotional, la fiecare pachet primiti garantat cadouri de la UCROM:

  • Pachet Termic Garsoniera – cadou termostat wifi + tricou Ucrom/Ariston;
  • Pachet Termic Ap. 2 camere – cadou termostat fara fir + filtre impuritati + filtru anticalcar + tricou;
  • Pachet Termic Ap. 3 camere – cadou termostat fara fir + filtre impuritati + filtru anticalcar + regulator gaz + tricou;
  • Pachet Termic Ap. 4 camere – cadou termostat fara fir + filtre impuritati + filtru anticalcar + regulator gaz + radiator portprosop Ares Italia + tricou.

cadouri

Ce contin pachetele termice BONUS?

  • Centrala termica Ariston Clas One 24 kW;
  • Radiatoare de otel AIRFEL;
  • Calorifer portprosop Ares Italia;
  • Accesorii pentru centrale si radiatoare de cea mai buna calitate.

Centrala termica in condensare Ariston Clas One 24 kW este un etalon al generatiei viitoare de centrale termice in condensare, bazandu-se pe conectivitatea inteligenta. Aceasta se remarca prin sistemul intuitiv de management, dimensiunea redusa, functia auto si confort, dar si alte beneficii cum ar fi:

  • Sistemul de aprindere cu control automat al arderii si adaptabilitate la gaz pentru optimizarea performantelor;
  • Schimbator de caldura XtraTech™ ce garanteaza performante de anduranta in timp. Cu ajutorul acestuia puteti obtine o economie de pana la 35%;
  • Ecran tactil ce permite o setare facila a temperaturii;
  • Pentru un control la distanta, aceasta centrala este compatibila cu aplicatia ARISTON NET. Aplicatia permite setarea de pe telefon sau laptop a temperaturii ambientale sau a apei, indiferent de locul in care va aflati.

pachet-termic-garsoniera (2)

Ariston Clas One poarta semnatura designerilor italieni si are la baza liniile inovatoare, moderne, materiale imbunatatite si interfete de utilizare tehnologica pentru a va putea bucura de experiente complete si confortabile. Panoul frontal este realizat din sticla securizata, usor de curatat si rezistenta la lovituri si zgarieturi.

Pe langa centrala Ariston Clas One 24 kW, in completarea pachetului vin radiatoarele de otel Airfel, extrem de fiabile, de o calitate ireprosabila ce permit un transfer uniform de caldura in camera in care sunt amplasate.

Radiatorul compact este prevazut cu placi de incalzire profilate si cu elemente de convectie cu protectii laterale si superioare tip gratar. Radiatoarele panou Airfel sunt realizate in Turcia, sub emblema Daikin, intr-un sistem automatizat complet si au 12 ani garantie.

Pentru baie, pachetele contin un radiator portprosop Ares de la Irsap, cu design minimalist, modern, caracterizat de functionalitate si performanta. Misiunea Irsap este de a crea un climat adecvat pentru fiecare dintre noi, de a imbunatati calitatea vietii prin sistemele lor inovatoare, fara insa a afecta mediul inconjurator. Eficienta energetica a produselor Irsap pune accentul tocmai pe economisirea resurselor si diminuarea unui consum exagerat, limitarea costurilor de exploatare si protectia mediului.

pachet-termic-avantaj-apartament-2-camere (1)

In cazul in care aveti nevoie de ajustarea pachetelor termice la nevoile dvs de spatiu, va rugam sa ne contactati iar consilierii nostri va vor sustine in vederea gasirii unei solutii optime.

Puteti lua legatura cu noi astfel: la telefon 021. 310.56.20/0751.086.439, pe adresa de email: office@ucrom94.ro sau puteti sa ne faceti o vizita la showroom-ul din Bucuresti, sector 6, Bdl. Timisoara nr 84.