pachet-termic-garsonieraCumpararea unei noi locuinte sau amenajarea in intregime a celei existente vine dupa sine cu extra costuri, la care poate nici nu te gandesti in faza incipienta. Nu trebuie sa avem in minte doar obiectele de decor ci si intregul sistem de instalatii. Pentru cei ce isi doresc sa imbine produse de calitate cu preturile avantajoase care sa nu va dea planul amenajarii peste cap, avem cateva propuneri care vi se vor potrivi ca o manusa.

De ce suntem asa de siguri de acest lucru?

Pentru ca ne-am pus in locul clientilor nostri si am creat pachete in functie de suprafata locuita si numarul camerelor. Astfel, au luat nastere pachetele BONUS, pentru garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere.

In cazul in care pachete gandite de noi nu se potrivesc locuintei dvs, putem discuta si realiza o oferta cu discount-uri personalizate in cazul in care va doriti mai multe radiatoare si centrala Ariston.

Pachetul termic BONUS Garsoniera va ofera posibilitatea de a economisi pana la 255 lei si contine o centrala termica Ariston Clas One de 24KW, doua radiatoare din otel si unul pentru baie, portprosop. In plus, inclusi in pachet sunt si robinetii potriviti si termostatul digital. Totul ca sa va usuram procesul de achizitie.

Pachetele termice BONUS de 2, 3 si 4 camere sunt si ele complete, avand incluse toate filtrele necesare, caloriferele adaptate dimensiunilor camerelor standard de bloc, centrala potrivita pentru marimea fiecarui spatiu.

Cu cat pachetele sunt mai mari, cu atat creste si discountul oferit. Spre exemplu, la pachetul de 4 camere, va bucurati de o reducere de 500 lei. Astfel, va raman bani si pentru ceva mobila.

Produsele inglobate in aceste pachete sunt de cea mai buna calitate, mai ales daca vorbim despre branduri precum Ariston si Airfel.pachet-termic-avantaj-apartament-4-camere (2) pachet-termic-avantaj-apartament-4-camere (1)

Centralele Ariston Clas One sunt produse premium ce prezinta o multime de avantaje:

  • Au ecran tactil;
  • Sunt prevazute cu schimbator de caldura XtraTech™exclusiv, pentru o performanta maximizata in timp;
  • Au un design compact, ce le fac usor de integrat in orice spatiu;
  • Sunt compatibile cu termostatul Wi-FI CUBE S NET. Acesta permite conectarea la aplicatia Ariston NET;
  • Prezinta sisteme pentru optimizarea performantelor, cum ar fi cel de aprindere cu control automat al arderii si adaptabilitate la gaz.

Caloriferele Airfel sunt produse in Turcia sub licenta Daikin cu ajutorul unui sistem automatizat in totalitate, respectand normele TS EN 442. Presiunea maxima de lucru este de 10 bari insa, in fabrica, acestea sunt testate la 13 bari.  Radiatoarele Airfel se remarca prin puterea calorica marita datorita dimensiunilor convectorilor si a distantei optime la care acestia sunt amplasati.

Ne bucuram ca avem posibilitatea de a veni in ajutorul clientilor nostri cu produse de o calitate superioara si solutii personalizate. In plus, ii putem asigura de intreaga noastra sustinere pe intreg procesul de documentare si achizitie. Iar toate astea pentru ca mizam pe specialistii nostri din echipa si pe experienta pe care am castigat-o pana acum.