aparat aer conditionat Airfel, A/C Airfel, inverter

Vara rezoneaza de obicei cu vacanta, relaxare, mai mult timp liber dar si cu zile toride. De aceea, trebuie sa fii pregatit pentru asigurarea unei temperaturi optime in caminul tau. Te-ai gandit ce aparat de aer conditionat alegi atunci cand temperaturile ridicate iti dau batai de cap? Cum stii ce anume este mai potrivit pentru tine?

La Ucrom am largit gama aparatelor de aer conditionat si dorim sa-ti facem cunostinta cu noul aparat Airfel, care echilibreaza perfect raportul calitate-pret, oferindu-ti confortul mult dorit. Avem pentru tine doua variante: de 9000 BTU, care acopera cu succes o suprafata de pana la 25 mp sau de 12 000 BTU necesari pentru o suprafata de aproximativ 35 mp.

Care sunt avantajele aparatelor de aer conditionat Airfel?

* Sunt fabricate de catre Daikin

* Au o eficienta foarte ridicata A++

* Sunt prevazute cu inverter

* Datorita inverterului, consuma cu pana la 20% mai putina energie electrica fata de un A/C obisnuit

* Pompa de caldura ofera in sezonul rece o eficienta ridicata si cu un consum redus de electricitate.

* Inverterul ofera un control precis al temperaturii

* Au inclus in pret kit-ul de instalare – traseul frigorific – 4 m, mastic, cablu electric, masca pentru acoperirea gaurii, furtun condens, banda izolanta.

aparat aer conditionat Airfel, A/C Airfel, inverter

Insa, inainte de orice achizitie, trebuie sa iei in considerare cativa factori extrem de importanti, cum ar fi: dimensiunea camerei in care acesta va fi amplasat, inaltimea tavanului, expunerea la soare, localizarea si climatul zonei in care locuiesti. Doar calculand bine aceste detalii poti face alegerea corecta a puterii unui aer conditionat, poti face diferenta intre economie sau dimpotriva, cheltuieli majorate. Nu ezita sa ne contactezi pe mail la office@ucrom94.ro, la telefon 0751 086 439 sau si mai bine, hai sa ne imprietenim pe FB https://www.facebook.com/ucrom/ si iti vom raspunde rapid la toate intrebarile!