Decorarea caminului necesita timp si energie si poate fi un proces destul de anevoios, mai ales atunci cand vine vorba despre integrarea aparaturii termo-electrice in designul ales. Pentru ca la Ucrom cunoastem perfect nevoile clientilor nostri si dorim sa le oferim o paleta variata de produse, avem grija sa lucram numai cu producatori de renume. Unul dintre acestia, este renumitul brand italian IRSAP ale caror valori le impartasim si noi.

IRSAP – istoria unei companii inovatoare

IRSAP este recunoscuta la nivel mondial pentru produsele sale premium in materie de radiatoare, reusind sa imbine functionalitatea cu modele deosebite, custom made, care sa se potriveasca si celor mai pretentioase interioare. Grupul IRSAP are o istorie bogata, compania fiind infiintata in anul 1963, in provincia Rovigo – Italia, producand calorifere din otel turnat. Produsul etalon al companiei este caloriferul tubular TESI, care a fost creat la numai trei ani de la lansarea pe piata a companiei si, desi un model necunoscut pe piata italiana, acesta s-a bucurat rapid de succes. Cativa ani mai tarziu, in anul 1981, un calorifer inovator pentru baie, NOVO, a fost lansat. Succesul acestuia s-a datorat faptului ca intrunea doua roluri: cel decorativ cat si produs pentru incalzire. NOVO este primul calorifer utilizat si ca suport pentru uscarea prosoapelor care imbina formele, culorile si functiile deosebite. Fiind in permanenta in cautarea tehnologiilor avansate si a design-urilor unice, IRSAP a devenit unul dintre principalii producatori pentru piata sistemelor de incalzire din Europa fiind, totodata si prima companie italiana care a obtinut certificarea sistemului de management al calitatii conform UNI EN ISO 9001:2015, toate produsele IRSAP fiind conforme cu standardul EN 442.

Radiatoare tubulare Tesi pentru interioare cu aspect retro

Alegerea unui calorifer trebuie tratata cu aceeasi importanta ca alegerea unei piese de mobilier. De aceea, design-ul unui radiator trebuie sa rezoneze cu restul elementelor de decor din camin pentru a realiza un interior omogen, in care fiecare piesa este aleasa si integrata cu usurinta. Radiatoarele tubulare Tesi se remarca prin design-urile clasice, formele rotunjite si eficienta lor ridicata. Sunt produse de calitate superioara, realizate din otel rezistent si nu prezinta la interior niciun fel de reziduu datorita procesului complet automatizat de sudare cu laser. Aceasta metoda permite asamblarea si asigura etanseitatea perfecta, optimizand la maxim procesul de vopsire, favorizand o distribuire uniforma. Foarte important este faptul ca acestea pot functiona perfect in cadrul instalatiilor de temperatura joasa, fiind solutia perfecta pentru instalatiile de noua generatie. Radiatoarele tubulare Tesi au o garantie de 10 ani in circuit propriu si un an in circuit Radet.Tesi_2##15ELE#2200#675###05####02

Radiatoarele IRSAP – flexibilitatea unui design inovator

Daca esti in cautarea unui altfel de radiator, unul elegant si personalizat conform dorintelor tale, caloriferele decorative de la IRSAP sunt, deseori, primele optiuni ale desing-erilor de interior. De ce? Pentru ca au modele functionale, modulare si elegante si, datorita formelor rotunjite, riscul accidentarilor este redus la minim. In plus, de la dimensiune si pana la culoare si textura, caloriferele decorative Sax, Piano, Arpa, ce fac parte din portofoliul Ucrom, uimesc prin multitudinea de optiuni pe care le ofera clientilor. Pe langa aspectul unic, aceste radiatoare sunt foarte eficiente din punct de vedere termic, oferind un confort ridicat. Pentru ca se personalizeaza la cerere, radiatoarele decorative Irsap pot fi gata intre 4-6 saptamani, de la comanda si pana la livrare. Spre exemplu, modelul Piano este un radiator cu rol ornamental, realizat din tuburi plate din otel si poate fi asezat atat pe verticala cat si pe orizontala. Acesta este disponibil in noua variante de inaltime, numarul elementilor variind de la 4 la 30. Presiunea maxima admisa la acest gen de radiator este de 4 bar, iar temperatura maxima admisa este de 95°C.

Ne dorim sa oferim experiente cat mai complete si personalizate si, de aceea, in cazul in care pe site-ul nostru nu se regaseste modelul dorit, oferim posibilitatea clientilor de a ne comunica variantele alese de pe site-ul producatorului aici. Ulterior, putem configura impreuna modelul dorit, si va incurajam sa luati legatura in acest sens cu dna Ana Buliga, reprezentant vanzari Ucrom,  atat la numarul de telefon 0721 400 555 sau pe adresa de email: ana@ucrom94.ro sau cu consultantul de vanzari on-line Elena Georgeti0751 086 439, elena@ucrom94.ro.

radiator-sax-1800-vertical-orizontalradiator-sax-1800-vertical-orizontal (1)radiator-sax-1800-vertical-orizontal (2)radiator-piano-1820-vertical-orizontal