Vara este sezonul vacantelor, dar si al redecorarii caminului. Pentru renovarea baii iti propunem varianta speciala a caloriferelor portprosop din inox create de catre Mario. Eleganta radiatoarelor Mario din inox pentru baie se imbina cradiator-mario-hera-lux-1250x470u calitatea lor incontestabila si devin solutia exclusivista pentru ca baia ta sa capete personalitate, iar tu sa te bucuri de confortul mult meritat.

Pe site-ul nostru www.ucrom.ro te vei bucura in aceasta perioada de un DISCOUNT de 15%  la toata gama de radiatoare Mario, pentru ca proiectele tale sa fie un real succes.

De ce MARIO?

Caloriferele Mario sustin un stil de viata ridicat, sunt de o calitate superioara, iar investitia facuta iti va oferi satisfactie pe termen lung. Compania producatoare a fost infiintata in anul 1998, devenind in scurt timp principalul producator ucrainian de radiatoare portprosop din inox si si-a castigat faima in intreaga lume in toti acesti ani. Materia prima folosita la realizarea radiatoarelor este provenita din Finlanda si Spania, iar otelul austenitic care este utilizat la producerea acestora are un continut scazut de hidrogen, care il face rezistent la coroziunea intercristalica.

Pentru obtinerea celui mai inalt coeficient de durabilitate se utilizeaza sudura laser si tehnologiile TIG, practic cele mai performante tehnologii. Astfel, in locul sudat, rezistenta este acceasi ca a otelului turnat.

Incepand cu anul 2009, compania producatoare de radiatoare Mario a pus bazele unui sistem de automatizare, pentru a oferi cele mai bune produse, realizate eficient. Astfel, toate caloriferele brandului ucrainian corespund normelor europene si cerintelor conform standardului EN 442 si beneficiaza de testari si numerotari specifice pentru a nu putea fi copiate sau falsificate. Astfel, ai garantia ca primesti calitatea promisa de producator.

Caracteristicile caloriferelor din inox Mario

Radiatoarele pentru baie surprind prin liniile simple, ce le fac usor de integrat in orice tip de baie, dand o tusa eleganta si luxoasa. In plus, acestea prezinta cateva avantaje:

  • sunt testate in fabrica la o presiune de 22 de atmosfere;
  • au dublu rol: de incalzire a incaperii si de uscare a prosoapelor;
  • au aspect cromat, modern;
  • sunt foarte sigure si usor de montat;
  • au garantie data de producator de 10 ani;
  • ofera un confort termic ridicat.

radiator-mario-parus-1200x500

Producatorul ucrainian Mario isi imparte gama de produse in mai multe segmente, pentru a acoperi un spectru cat mai larg de consumatori. Astfel, pe Ucrom.ro puteti gasi gama Standard, Classic, Premium Classic, Premium Lux, Mario, Sahara, Parus, Verona si nu numai. Acestea, la randul lor, se gasesc in mai multe dimensiuni si forme pentru a corespunde necesitatilor consumatorilor. In general, gamele Standard si Classic sunt permanent in stoc, celelalte venind pe baza de comanda.

Datorita performantelor acestora, baia va fi intotdeauna calda, eliminand mucegaiul, condensul si umiditatea, iar prin faptul ca sunt realizate din otel inoxidabil, radiatoarele isi vor pastra aspectul multi ani.

La Ucrom.ro puntem accentul intotdeauna pe relatia noastra cu clientii si, de aceea, in cazul in care vei avea nevoie de consiliere in achizitionarea acestor tipuri de radiatoare, iti stam cu drag la dispozitie.

Ne poti contacta  la telefon 021/310.56.20 sau 0751.086.439, pe adresa de email: office@ucrom94.ro sau puteti sa ne faceti o vizita la showroom-ul din Bucuresti, sector 6, Bdl. Timisoara nr 84.