calorifer-tesi

Vara vine de obicei nu numai cu planuri de vacanta, dar si de renovari, mai ales ca in ultima perioada oamenii au inceput sa petreaca mai mult timp acasa, combinand viata profesionala cu cea personala. Astfel, caminul trebuie sa fie atat confortabil, creativ, dar si sa arate foarte bine. Temperatura unei locuinte este un detaliu caruia trebuie sa i se acorde o atentie sporita, pentru ca de acolo incepe starea de bine, confortul termic fiind un aspect foarte important. Astfel, atunci cand te apuci de renovare si schimbi si radiatoarele din casa, trebuie sa tii cont de cateva detalii, pentru a te bucura de ele cat mai mult timp.

Ce tip de radiator alegi pentru casa ta

Pe piata gasesti o multime de tipuri de calorifere, de la cele uzuale la cele retro sau cu un aspect super modern. Modelul pe care doresti sa il integrezi in interior tine intotdeauna de gusturile personale, dar ar trebui sa asigure o continuitate a stilului adoptat la interior, sa se integreze in decor, iar dimensiunea acestuia sa fie in concordanta cu cea a camerei, pentru a asigura nivelul optim de incalzire. Acesta din urma este un subiect discutabil, pentru ca fiecare persoana se simte bine la o anumita temperatura, insa, conform OMS, o temperatura standard pentru interior este undeva la 18°C.

Tipuri de radiatoare:

În funcție de materialul din care sunt realizate, acestea pot fi din fonta, aluminiu, inox sau otel. Materialul din care un radiator este fabricat influenteaza modalitatea si timpul de incalzire, unele incalzindu-se mai repede, altele mai greoi, insa altele retin caldura timp indelungat, precum caloriferele din fonta. Caloriferele din fonta se potrivesc cel mai bine intr-un interior clasic sau intr-unul industrial, masculin.

Caloriferele din otel sunt mai putin pretentioase, sunt uzuale si au in general un raport pret-calitate foarte bun, prezentand rezistenta in timp. Acestea se regasesc intr-o varietate de culori si forme.

Caloriferele din aluminiu  se incalzesc rapid, aluminiul fiind un conductor foarte bun de caldura, au o greutate redusa, din acest motiv fiind si usor de instalat. 

Design si functionalitate intr-un singur calorifer

calorifer-curbat-tesi

In cazul in care iti doresti un radiator care sa rivalizeze cu piesele de mobilier si de decor, atunci poti gasi in gama Tesi o multime de opțiuni ce imbina simtul artistic cu tehnologia de ultima generatie, astel incat sa te bucuri de un articol nu numai functional dar si extrem de placut, ce se incadreaza perfect in interioare moderne, sofisticate si pretentioase.

Acestea se regasesc intr-o varietate generoasa de forme si culori, avand 5 adancimi, 19 inaltimi, latimi nelimitate, fiind usor de personalizat.

Noua colectie ce poarta semnatura Tesi vine cu un paletar incredibil de culori, care de care mai indraznete, pentru a putea aduce in interior nu doar eleganta, ci si exuberanta si veselie. Caloriferele personalizabile Tesi se prezinta atat in forma clasica, cat si in cea curbata, pentru interioare ce ies din sfera banalului.

 Avantajele caloriferelor Tesi

radiator-tubular-curbat-tesi

Radiatoarele Tesi curbate prezinta cateva avantaje, pe care alte tipuri de calorifere nu le au. Modalitatea prin care acestea sunt fabricate permite evitarea eventualelor reziduuri, care sa ramana in interiorul radiatorului. Cum poate fi posibil acest lucru? Printr-un proces de fabricatie foarte riguros realizat, raza laser oferind o sursa concentrata de caldura, ce permite o topire perfecta a materialului. Astfel, toate componentele unui radiator Tesi se unesc intre ele, obtinandu-se un cordon de sudare fara imperfectiuni, ce nu permite formarea ori pastrarea unor particule straine.

Prin aceasta noua tehnica de sudare cu laser se obtine etanseitate perfecta, o asamblare riguroasa, la standarde inalte. In urma acestui procedeu sunt optimizate la maxim si operatiile de vopsire, care nu vor prezenta niciun fel de defect. Vopsirea va fi uniforma, fara cusur.

Forma permite radiatorului sa se adapteze unui perete curbat, iar astfel se castiga mult spatiu.

Cum se poate comanda un calorifer curbat Tesi

Este bine de stiut totusi ca exista indicatii de fabricatie pentru acest gen de calorifere arcuite, de care trebuie sa tii cont atunci cand iti creezi radiatorul dorit:

  • Pentru Tesi 4/ 5/ 6, raza medie trebuie sa fie mai mica de 1.3 metri
  • Pentru Tesi 2/ 3, raza medie nu poate fi mai mica de 1 metru
  • Pentru Tesi 2/ 3/ 4/ 5/ 6, unghiul maxim este de 180°.

Daca iti doresti calorifere curbate marca Tesi tot ce ai de facut este sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri, sa ne comunici dimensiunile in care trebuie sa se incadreze radiatorul pentru a putea realiza o oferta de pret corecta.  Fiind un produs cu specificatii deosebite, acest tip de radiator se poate realiza doar in urma unei comenzi ferme din partea clientului.

Ne poti scrie pe adresa de mail office@ucrom94.ro sau poti lua legatura telefonic cu una din colegele noastre: Elena Georgeti – 0751 086 439 si Ana Buliga – 0721 400 555.