La Ucrom suntem adeptii produselor de top si ne bucuram ca avem posibilitatea de a oferi clientilor nostri numai produse de o performanta si calitate indiscutabile. De aceea, imediat ce Daikin a lansat pe piata din Romania prima lor centrala termica murala in condensare, ne-am gandit ca este un produs care nu trebuie sa lipseasca din portofoliul Ucrom.

Desi este lider mondial incontenstabil in domeniul aparatelor de aer conditionat, Daikin doreste sa isi extinda experienta  si in domeniul sistemelor de incalzire si producerii de apa calda menajera. Noua centrala termica pe gaz de mici dimensiuni utilizeaza tehnologiile avansate Daikin pentru a spori nivelul confortului, punand accentul pe functionalitatea silentioasa, asigurata de insonorizarea panourilor laterale si de domeniul larg de modulare al ventilatorului, avand o putere sonora de doar 39 db(A).

Cum nimeni nu poate controla vremea si temperatura la exterior, cei de la Daikin s-au gandit ca pot totusi controla temperatura din interior, fie ca vorbim despre un spatiu de lucru sau de locuit. Astfel, avand la baza aceleasi calitati cu care ne-a obisnuit de ani buni, designul deosebit si performantele ridicate, compania japoneza ne propune o centrala termica murala in condensare, care poate fi gasita de astazi si aici.

Cu ce se diferentiaza aceasta centrala termica in condensare de la Daikin?

  • Este o alternativa eficienta din punct de vedere energetic
  • Daikin Eye este prezent, fiind un element integrat ce monitorizeaza starea de functionare a centralei termice
  • Dimensiunea compacta face posibila integrarea acesteia in diverse incaperi (are 27 KG)
  • Este prevazuta cu control Wi-Fi si impreuna cu aplicatia Daikin Online Controller Heating poti monitoriza temperatura din incapere de pe smartphone sau tableta.
  • Este o centrala inteligenta, invatatand si adaptandu-se singura la obiceiurile de consum gratie unui algoritm cu memorare automata a functiei utilizate in ultimele 24 de ore
  • Se potriveste si pentru incalzirea prin pardoseala
  • Designul centralei este foarte apreciat. Aceasta a castigat premiul de design IF si cel pentru design de produs Reddot
  • Este prevazuta cu sistemul automat de adaptare a gazelor, Lambda Gx care creeaza combinatia perfecta de aer si gaz pentru a se obtine economii considerabile la energie
  • Schimbator Daikin conceput special: schimbator de caldura preamestec cu eficienta ridicata si condensare totala conceput utilizand tehnologia si C&D Daikin

In plus, aceasta centrala este produsa in conformitate cu Directiva Energiei Europene, are clasa de eficienta energetica A, iar tehnologia de condensare completa asigura o eficienta de 109%.

Despre Daikin si responsabilitatea fata de mediu:

Inca din 1924, compania nipona furnizeaza produse termice si de climatizare de o inalta calitate, fiind lider in reducerea impactului asupra mediului si in perfectionarea tehnologiilor de economisire a energiei. Pentru a sustine acest demers, pe langa produsele eco-friendly realizate, compania a lansat anul trecut o campanie de responsabilitate sociala, numita “Plantam Aer”. Astfel ca in perioada 5 iunie – 15 septembrie 2017 atat angajatii cat si partenerii Daikin au participat ca voluntari in actiunile de plantare. Daikin a plantat cate un copac pentru fiecare aer conditionat vandut, ajungand la plantarea a 13.000 de copaci in peste noua judete din tara.

Pentru a continua aceste actiuni, in 2018 Daikin a incurajat inlocuirea vechilor aparate de aer conditionat cu unele de ultima generatie, eficiente din punct de vedere energetic, oferind sume considerabile prin sistemul BuyBack. Aparatele de aer conditionat colectate, indiferent de marca, au fost reciclate.

Daikin este prezenta in peste 145 de tari, cu peste 67.000 angajati la nivel global si 90 de fabrici.