Cuprins:

  • Ce trebuie sa stii despre radiatoarele portprosop
    • Beneficii termice
    • Igiena prosoapelor
    • Organizarea eficienta a spatiului
    • Aspect placut
  • Calorifere Radiva – o garantie a calitatii
  • Avantaje radiatoare portprosop Radiva, marca Haiti

 

Indiferent ca optezi pentru un dus revigorant, o baie ralaxanta, in care sa te bucuri de o carte buna, temperatura ambientala in camera este vitala pentru aceste activitati. Nu este deloc distractiv sa iesi din baie si sa tremuri sau sa te acoperi cu un prosop umed si rece.

De aceea, este esential sa ai in baie un radiator portprosop care sa incalzeasca eficient camera, dar sa arate si bine.

Beneficiile unui radiator portprosop sunt nenumarate si ai fi surprins sa afli ca aceste radiatoare sunt mai degraba o necesitate decat un simplu produs cu aspect deosebit ce da baii un aspect placut.

Ce trebuie sa știi despre radiatoarele portprosop 

Radiatorul portprosop se dovedeste un obiect indispensabil fiecarei bai prin numeroasele caracteristici care il pun in valoare; un calorifer de baie este, de cele mai multe ori, subestimat fiind considerat doar un suport pentru prosop, insa multiplele sale functii exced aceasta simpla si restransa utilizare.

1. Beneficii termice: Pentru a te bucura in totalitate de beneficiile unui portprosop, trebuie sa alegi cu grija dimensiunea potrivita spatiului din baia ta, iar noi te putem ajuta sa iei decizia corecta. Pe langa asta, la iesirea din dus un prosop deja incalzit nu suna deloc rau, nu-i asa?

2. Igiena prosoapelor: Cu cat un prosop sta mai mult timp umed, cu atat mai mult este favorizata dezvoltarea bacteriilor pe suprafata sa. Un radiator portprosop va usca prosoapele de doua sau trei ori mai repede si va mentine o temperatura ridicata constanta a acestora, inhiband dezvoltarea altor microorganisme ostile pentru ten si piele.

Sfat! Un prosop impaturit in mai multe straturi se va usca mult mai repede dispus vertical pe un radiator portprosop, intrucat caldura va fi mentinuta mai mult timp intr-un strat mai gros, favorizand uscarea, si nu pierderea caldurii prin tesatura.

3. Organizarea eficienta a spatiului: Cu o latime de doar cativa zeci de centimetri, radiatorul portprosop va fi cel mai bun calorifer de baie si suport de prosoape, in acelasi timp!

4. Aspect placut: Materialele diverse din care poate fi confectionat un radiator portprosop, precum si culorile disponibile pot influenta semnificativ aspectul baii; alege un calorifer negru mat, pentru un aspect elegant sau da mai mult spatiu incaperii prin varianta de radiator alb clasic. 

Calorifere Radiva – o garantie a calitatii

Compania noastra colaboreaza cu producatorul Radiva, oferind cea mai larga gama de radiatoare portprosop din punct de vedere al marimii, culorii si optiunii de acoperire.

Avantaje radiatoare portprosop Radiva

Ce ar trebui sa stii despre radiatoarele portprosop oferite de producatorul Radiva:

  • este cel mai popular brand in Turcia, in categoria sa;
  • ofera printre cele mai bune produse pe piata competitiva;
  • pune la dispozitie kituri de inalta performanta pentru radiatoarele portprosop electrice;
  • au design placut, modern, fiind realizate din otel rezistent;
  • are ca principal obiectiv: satisfactia consumatorului final.

Radiatoare portprosop: calitate garantata

Calitatea este sustinuta de perioada de garantie de 5 ani acordata de producatorul Radiva.

Radiatoare portprosop: design

Compania Radiva investeste in aspectul fiecarei case, fiind un sustinator al impactului pe care il poate avea aspectul si designul interior in fiecare camera a casei pentru starea de spirit generala. Radiatoarele portprosop Haiti au un design modern, usor de integrat in spatiul oricarei bai. 

Radiatoare portprosop: culori

radiator-portprosop-haiti-alb-400-1200 radiator-portprosop-haiti-negru-mat-500-1200

Radiatoarele portprosop Radiva sunt disponibile in diferite culori, iar oferta Ucrom include  radiatoare portprosop Haiti de culoare alba. Singurul model disponibil in negru mat este cel de dimensiuni, lxh: 500 x 1200 mm si cu o putere termica Dt= 60 grdC: 652 W (561 Kcal/ h).

Radiatoare portprosop: dimensiuni

radiator-portprosop-haiti-alb-500-800

Radiatoarele portprosop Radiva, modelul Haiti, sunt disponibile in oferta Ucrom intr-o gama variata de dimensiuni.

Poti alege dintre variantele de 500/ 700 mm latime si cu lungimi de pana la 1800 mm, in functie de modul in care baia ta este amplasata si spatiul disponibil.

Accesoriile de montaj cuprind: dop, aerisitor, console de prindere de perete, acestea fiind incluse in pret si livrate in colet.

Confera baii tale confortul termic de care ai nevoie! Alege un radiator portprosop Radiva,  marca Haiti pana pe 31 martie si bucura-te de 10% reducere la produsele din aceasta categorie!

P.S. Ai nevoie de un sistem complet de incalzire? Vezi ofertele Ucrom la centrale termice!