calorifere_fonta

Se spune ca modul in care iti decorezi casa si cum alegi sa traiesti te defineste. Si tindem sa credem ca exact asa este din moment ce, atunci cand vine vorba despre cuibusorul lui, fiecare doreste sa si-l personalizeze astfel incat sa transforme o casa in ACASA.

Unele persoane prefera un stil minimalist, modern, cu linii simple si clare, iar altii prefera un stil mai boem, vintage, usor incarcat dar cu piese cu detalii puternice care spun o poveste.

De la piesele de mobilier pana la calorifere, toate piesele dintr-o incapere trebuie sa se potriveasca, sa fie din aceeasi “carte”.

Pentru cei care prefera stilul retro am pregatit pe www.ucrom.ro, o gama larga de radiatoare din fonta, potrivite pentru nostalgici.

Dar, in cazul in care nu stiai, pe langa aspectul lor deosebit, acestea au si o multime de avantaje. Curios sa afli care? Ei bine, fonta are o durata de viata foarte mare si este rezistenta la coroziune. Daca nu intentionezi sa schimbi caloriferele prea des, specialistii recomanda acest tip.

Alte avantaje ar mai fi:

  • Sunt extrem de rezistente la lovituri si socuri
  • Sunt eficiente in emanarea caldurii acumulate
  • Se racesc greu, conservand astfel caldura
  • Se pot nipla pana la 28 de elementi
  • Sunt nevopsite in general, clientul avand posibilitatea de a-si alege singur nuanta dorita, dintr-o paleta generoasa de culori
  • Dintre toate tipurile de calorifere, acestea au cea mai mare durata de viata (pana la 30 de ani).

Inca nu te-ai decis ce model ti se potriveste? Specialistii nostri de la Ucrom te pot ajuta cu toate informatiile utile pentru ca tu sa faci alegerea corecta.

Cu ajutorul catorva click-uri, pe https://ucrom.ro/41-fonta poti descoperi o colectie de calorifere ramase parca in timp, cu detalii delicate care vor contribui la atmosfera cosy din casa ta.

calorifere_fonta

calorifere_fonta