Primavara vine cu vesti bune deoarece, incepand din luna martie, aveti posibilitatea achizitionarii produselor de pe site-ul Ucrom.ro simplu si rapid si, mai ales…in rate. Implementarea platii cu cardul a fost un proces necesar ce vine intr-un context tot mai dinamic al cumparaturilor online, indiferent de domeniu. Ne-am dorit sa oferim aceasta posibilitate rapida de plata, mizand in primul rand pe siguranta tranzactiilor.

Sistem de plati cu Cardul Avantaj

Stim cat de important este sa fim alaturi de clientii nostri si sa le oferim suportul necesar in intreg procesul de achizitie, nu numai cu indrumari vis-a-vis de produsele care li se potrivesc cel mai bine cat si din punct de vedere al finantarii. Astfel, Ucrom ofera posibilitatea clientilor sai sa achizitioneze produsele dorite, de pe site, intr-o maniera rapida si cu plata esalonata in 6 rate egale. Astfel, fara batai de cap, iti poti dota intreaga locuinta cu ceea ce aveai nevoie, de la centrale termice, la aparate de aer conditionat, purificatoare de aer, radiatoare si diferite accesorii utile.

Mai mult de atat, pe site-ul nostru regasiti trei modalitati de plata:

  • Cash la livrare;
  • Cu cardul (inclusv in 6 rate cu card Avantaj);
  • TBI Pay (sistem de finantare 100% online).

Predarea produselor se face atat prin livrarea cu un partener curier sau prin ridicarea personala a comenzilor direct din depozitul nostru, fara a mai plati taxa de transport.

Pentru noi, echipa Ucrom.ro, este extrem de important sa stim ca putem oferi clientilor nostri multiple posibilitati de comanda, plata si finantare si ne adaptam in permanenta vremurilor dinamice din domeniul online.

Indiferent care este varianta pentru care optati, va suntem alaturi cu indrumari si consiliere in vederea acizhitionarii celor mai potrivite echipamente de incalzire si climatizare.