Vechiul aparat de aer conditionat da semne de oboseala? Nu mai reuseste sa raceasca incaperea ca la inceput si parca iti doresti un upgrade? Optiuni sunt multe pe piata, care de care mai promitatoare, unele mai avantajoase iar altele mai putin. Insa stii ca intotdeauna calitatea primeaza, mai ales atunci cand vine vorba despre aparate electronice si electrocasnice. Iar in ceea ce priveste un aparat de aer conditionat, sunt multe aspecte de luat in considerare: sa imbine cu succes tehnologia de ultima generatie, pretul corect si un consum redus in raport cu performantele deosebite.

Vorbind despre pret, daca aduci la noi vechiul aparat de aer conditionat, indiferent de marca, primesti automat o REDUCERE de 400 de lei la achizitionarea unuia nou, marca Daikin, din oferta noastra de BUY-BACK de pe site, pe care o poti regasi aiciOferta este valabila pana la data de 30 iunie 2019.

Banner Daikin Buyback 1200x628px_0001_CuptorIn functie de spatiul de care dispui, la Ucrom te putem ajuta cu aparate de aer conditionat de  la 7000 BTU pana la 24000 BTU.

De ce sa alegi Daikin?

Misiunea principala a companiei Daikin este de a oferi clientilor sai nu numai un confort sporit, ci unul superior in conditiile unui consum minim si grija pentru mediul inconjurator. In plus, pe segmentul aparatelor de aer conditionat, Daikin este lider de piata, adunand sub aceeasi umbrela tehnologii de ultima generatie, usurinta in utilizare, confort atat pentru mediul rezidential cat si pentru centre comerciale, sedii de birouri si nu numai.

Anul acesta, Daikin Sensira Bluevolution vine cu o tehnologie mult imbunatatita fata de modelul precedent si, de aceea, se afla printre primele noastre recomandari. Designul simplu si dimensiunile compacte ii permit acestui aparat sa fie integrat cu usurinta in orice spatiu si in orice tip de amenajare interioara.

Unitatea interna este extrem de silentioasa, ceea ce ii permite o functionare in parametri normali chiar si pe timp de noapte, fara a deranja clipele de odihna. In plus, pentru purificarea aerului din incapere, acest aparat este dotat cu filtre catalitice cu apatit de titan si argint pentru indepartarea alergenilor si absorbtia bacteriilor, a virusilor, oxidului de azot si a altor substante ce pot fi periculoase pentru sanatatea noastra.

Conform informatiilor primite de la producator, aparatul de aer conditionat Daikin Sensira se remarca prin urmatoarele caracteristici:

  • Panoul frontal este plat si elegant, fiind usor de curatat;
  • Nivelul maxim de decibeli este de 21 dBA;
  • Produsele R-32 au un impact redus asupra mediului, cu pana la 68%. Acest lucru duce la un consum mai scazut de energie;
  • Permite reducerea nivelului umiditatii fara variatii ale temperaturii camerei;
  • Filtrul de aer indeparteaza particulele de praf, asigurand un aer proaspat pe toata durata de functionare;
  • Poate fi setat pentru a porni functionarea oricand pe perioada a 24 de ore;
  • Este prevazut cu modul putere maxima, ceea ce inseamna ca poate fi selectat pentru racirea sau incalzirea rapida; dupa ce acest mod este oprit, se revine automat la modul setat anterior.

NU UITATI!

Pana pe 30 iunie 2019, va puteti alege modelul dorit, beneficiind de un DISCOUNT de 400 lei. Pentru oferta completa, intrati aici.

Scopul nostru este de a oferi clientilor acele produse care sa li se potriveasca si care sa le castige increderea si, de aceea, in cazul in care nu esti hotarat ce model ti se potriveste cel mai bine, consilierii nostri te pot ajuta cu sfaturi si recomandari, astfel incat investitia sa fie una corecta.

Banner Daikin Buyback 1200x628px_0001_Stropitoare