Integrarea unui calorifer intr-un spatiu poate fi, pentru unele persoane, o munca nu tocmai usoara deoarece, la modul ideal, trebuie sa intruneasca o multime de specificatii de care sa tinem cont cum ar fi: dimensiunea radiatorului raportata la dimensiunea camerei, tipul instalatiei, materialul din care acesta este realizat, aspectul si nu in ultimul rand, pretul.

Variante exista o multime pe piata si poate acesta este tocmai un factor ce ne poate ingreuna deciziile. Investitiile pe care le facem, mai ales in caminul nostru, trebuie sa fie justificate si fiabile, sa dureze multi ani.  Astfel ar trebui sa ne indreptam atentia catre acei producatori cu istorie pe piata care s-au dedicat ani la randul unei continue perfectionari si care au pus clientul final in centrul dezvoltarii sale.

Despre IRSAP si garantia calitatii

Irsap, companie italiana recunoscuta la nivel mondial pentru radiatoarele sale extrem de bine realizate, ce se bucura de un loc privilegiat, ca principal furnizor de radiatoare din otel in Europa, a mizat pe capacitatea de a proiecta solutii inovatoare, integrate, punand accentul, intotdeauna, pe confortul clientului.

Imbunatatirea calitatii vietii a fost misiunea companiei Irsap inca de la lansarea pe piata, in anul 1963, cand a cautat sa foloseasca tehnologii de varf si solutii eficiente care sa vina in completarea unui aspect usor de incorporat in diferite tipuri de interioare. Gama propusa de concernul italian imbina stiluri si modele adresate oricarui tip de interior, combinand cu succes eleganta cu performanta, oferind o reinterpretare spatiilor. Producatorii italieni au pastrat in permanenta colaborarea cu studiouri de design de renume.

radiator-ares-cromat-1118-580-on-off

Indiferent de camera in care am vrea sa amplasam un calorifer, acesta trebuie sa se potriveasca cu locul respectiv si sa nu faca discrepanta. De aceea, radiatorul ar trebui tratat cu aceeasi consideratie cum sunt tratate si piesele de mobilier. El trebuie sa se adapteze firesc designului interior prin forma, culoarea si dimensiunile sale.

Daca luam spre exemplu BAIA. Ce putem face in baie mai mult decat a avea o oglinda moderna si o cada eleganta? Ei bine, putem sa personalizam baia prin alegerea corecta a radiatorului portprosop, imbinind utilul cu placutul.

Radiatorul ARES marca Irsap Italia poate fi raspunsul la orice cerinta functionala si de incalzire, deosebindu-se prin liniile drepte, simpliste, ce il fac usor de integrat mai ales in baile moderne. Puteti opta sa fie vopsit in culoare care se va asorta perfect cu celelalte elemente din baie. Gama de culori pusa la dispozitie este vasta de la gama clasica, pana la cea speciala, care are diverse texturi.

Radiatorul portprosop Ares se remarca prin designul atemporal, este realizat din otel de calitate superioara si prezinta elementi orizontali, cu un diametru de 23 mm si colectori laterali curbati, cu sectiune semiovala de 40 x 30 cm. Datorita pozitionarii elementilor, se pot aseza prosoapele pentru a fi in permanenta uscate si calde. Se poate gasi in patru variante de inaltime si patru de latime, presiunea maxima admisa este de 9 bari iar temperatura maxima este de 95ºC.

Unde puteti gasi caloriferele IRSAP ARES:

Pe site-ul nostru www.ucrom.ro se pot achizitiona radiatoarele Ares albe, iar livrarea se va face intre 1 si 3 zile. Pentru persoanele ce doresc o personalizare a acestora cu alte culori, va punem la dispozitie aceasta solutie cu un cost suplimentar de  aproximativ 15% din valoare produsului,  pentru culori standard si 25 % pentru culori speciale. In cazul unei vopsiri la cerere, durata de livrare creste pana la 3-4 saptamani si se percepe un avans de 30% din valoarea comenzii.

Consilierii nostri va stau la dispozitie atat in vederea alegerii culorii cat si a dimensiunii potrivite pentru spatiul de care dispuneti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 021. 310.56.20/0751.086.439, pe adresa de email: office@ucrom94.ro sau puteti sa ne faceti o vizita la showroom-ul din Bucuresti, sector 6, Bdl. Timisoara nr 84.

radiator-ares-1720-580-on-off (1) radiator-ares-1720-580-on-off (2)